Testimoni: Jemput tumpang rasa teruja mereka

5:10 PM 4 Comments A+ a-

Kenapa entri blog Fai ni lebih banyak cerita tentang penjagaan kulit?? Tentang suplemen untuk penjagaan kulit muka??

Dulu fai pun ade masalah juga dgn kulit muka… Terlalu berminyak. Hidung ni memang banyakkk sgt minyak,sampai nampak mcm berpeluh2. Tak boleh kena panas sikit. Nanti habis penuh muka dgn minyak. Ingat lagi masa zaman sekolah, Fai selalu cakap sendiri, “tak ada ker produk untuk hilangkan minyak kat muka dgn hidung aku ni?” Jerawat pula suka tumbuh kat dahi. Benci betul rasanya. Hobi Fai dulu, SUKA sangat tengok produk2 kecantikan kat katalog2 dan beli. Tapi bila dah beli, ada yg TAK SERASI. Kulit muka sampai merah gatal2. Nak diikutkan macam2 yg Fai dah cuba… S*****u T****i, O**y, L****l... mcm2 lagi la… TAPI, semuanya tak berkesan untuk mengurangkan minyak dan jerawat…

Alhamdulillah Allah bukakan hati untuk cuba suplemen shaklee ni. Secara jujur, fai memang puas hati dgn kesannya. JERAWAT memang dah TAK ADA langsung. Time nak period satu jerawat pun tak keluar... Alhamdulillah, memang sangat2 bersyukur... Muka pun dah tak berminyak, yg paling ketara bila berjemur muka ni memang TAK BERMINYAK macam dulu lagi. Minyak kat hidung ni pun dah tak ada… Self confident pun makin bertambah...

Sebab tu lah Fai lebih fokus tentang vitamin untuk penjagaan kulit muka ni kat blog. Sebab Fai memang nak share dgn semuaaa org. Setiap kali ke pasaraya atau mana2, bila terserempak dgn org yg ada masalah kulit muka, Fai hanya mampu cakap dalam hati “kalaulah aku boleh bagitahu diorg tentang kebaikan skin care Shaklee ni, alangkah bagusnya”… Ya! Kalau boleh, memang fai nak suruh semuaaaa org try suplemen shaklee ni. Hihihi… Tapi takkan lah Fai nk paksa2 pulak kan. Apa yg Fai boleh buat, cuma berkongsi tentang kebaikannya dgn semua org. Berkongsi di blog, berkongsi di FB, mouth to mouth… Then terpulang la samada org tu nak cuba atau tak...

Niat Fai menulis ni, BUKANlah nak memberi testimoni atau claim yang melampau… Tapi, Fai benar2 ikhlas ingin membantu… I'm more than willing to help ^__^

Semoga testimoni2 kat bawah ni boleh membantu anda, memberi peluang untuk diri anda mencuba sesuatu yang baik… InsyaAllah dgn izinNya…



Majoriti feedback yg kami terima… Jemput tumpang rasa teruja mereka  ^__^














credit to genkimomma







Vitamin untuk penjagaan kulit muka... Sentiasa kelihatan cantik... Berseri... Bebas jerawat... Awet muda....


Kulit muka bebas jerawat, semakin gebu, licin dan “flawless’ dengan ESP (soy protein) Shaklee…











Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 










* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

4 comments

Write comments
inazamri
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:09 PM delete

alhamdulillah hingga kini akak tiada masalah tentang kulit muka.Rasanya akak nk kongsi info/blog ni kat kawan akak yg mengalami masalah kulit muka sejak anak dara hingga skrg ni.

Reply
avatar
Fai Shaklee
AUTHOR
May 21, 2012 at 10:03 AM delete

thanks kak ina... mudah2an boleh bantu lebih ramai yg mengalami masalah yg sama ^_^

Reply
avatar
MamaEma
AUTHOR
May 22, 2012 at 12:19 PM delete

INSYAALLAH..kalau ada yng bermasalah muka..akan akak bagitahu blog fai ini juga

Reply
avatar