Mealshake... Suplemen yang mantoppp untuk kanak2.... ^_^

1:09 PM 2 Comments A+ a-

Alhamdulillah… Syukur kerana dah ramai ibu2 yg mempunyai kesedaran untuk belikan suplemen untuk anak2 mereka. Takkan lah ibu2 jer yg nak cantik, muda, anjal, gebu dan vouge… kan… kan?? Jika ada yg tanya suplemen apa yg paling MANTOPPP untuk kanak2, Fai pasti akan suggest MEALSHAKE… Kenapa Mealshake?? Jom baca 6 sebab kenapa perlu belikan anak anda mealshake…

  • Complete Nutrients - Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes.  It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.
  • Supplies Key nutrient to cells - Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.
  • Aids in Growing Up - Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.
  • Anti-Oxidants - Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.
  • Restore skin complexion - Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.
  • Detoxification - Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.
  • Great Taste for young and old - Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.






Mealshake ni rasa vanilla. Semua boleh minum tak kira usia… Untk anak2 yg masih menyusu, boleh campur dlm susu… dan… confirmmm diorang akan suke… Sedappp… Hihi… 

Ada sedikit fakta yg ingin Fai betulkan… Meal Shake ni bukan utk tambah selera makan jer tau… Ia juga amat sesuai untuk kanak2 yg obesiti. Sebab Meal Shake ni lengkap dgn 19 vitamin dan nutrien yg diperlukan badan… Jadi, bila badan kita dan cukup dengan zat2 yg diperlukan, takdela nak makan merapu. Takdelah nak makan cikedes, jajan, etc… Tapi tak bermakna dah amik Mealshake ni tak perlu makan ape2 lagi ye… Dah nama pun supplemen… Ianya hanya makanan tambahan. Untuk menampung mana2 yg kurang sahaja…



Testimoni dari my beloved customer, Kak Hanie Hj Maamor. Anak kembarnya selalu demam. Sebulan 2-3 kali mereka akan demam. Minggu pertama twins minum mealshake mereka demam dan suhu agak tinggi. Fai pesan pada Kak Nie, teruskan bagi mealshake dan pantau water intake twins… Alhamdulillah, lepas 3 minggu minum mealshake… Ni SMS yg Fai terima dari Kak Nie…

“Fai, twins belum demam lagi sejak minum mealshake. Sekali tu jer demamnya” 




Alhamdulillah… Syukur….. Segalanya yg terjadi adalah dgn izin Allah jua. Fai cuma membantu dalam memberikan konsultasi yg terbaik buat customer2 tersayang…… Kegembiraan anda adalah kebahagiaan buat Fai… ^_^





Jom borong Mealshake!!! Very3 SPECIAL PROMOTION untuk customer2 Cerita Cinta... Harga runtuh untuk bulan April... Ramai yang terus borong 2 canister... Anda bila lagi???

Do call | sms me now ya 019-7428120 ^_^





Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

2 comments

Write comments
LYAfrina
AUTHOR
April 4, 2012 at 4:21 PM delete

fai..ada tak supplement utk minda/iq anak2... lya mmg tcari-cari

Reply
avatar
Fai Shaklee
AUTHOR
April 4, 2012 at 4:28 PM delete

untuk minda/IQ boleh bagi omega (minyak ikan) ;)

- DHA helps brain development
- Fish oils improve IQ in children

Reply
avatar