ESP dan Alfalfa… Set Penyusuan bertukar menjadi Set Malam Pertama. Testimoni panasss minggu ni…

11:42 AM 0 Comments A+ a-

Kisah testimoni PANASSS yg dikongsi di group ekslusif customer kami “Shaklee Golden Lounge”. Ni betul2 panasss. Mana taknya, set penyusuan bertukar menjadi SET MALAM PERTAMA… Wah, yeke ni??? Betul, ni  PENGAKUAN SEBENAR SECARA IKHLAS… Tapi tak dapat la Fai nak share secara details testimoni tu kat sini, P&C. Lain pulak nanti jadinya nanti. Hehe… Sape2 yg nak tahu testimoni penuh, kenalah emal | PM Fai ye... ^_^
 

Jommm baca apa testimoni panasss tuu... Psssttt, ni antara sebab tak putus2 orang nak beli Alfalfa dan ESP (energizing Soy protein) tau… Rugi anda tak cuba, hehehe ^_*



Testimoni Kak Beeha dlm Shaklee Golden Lounge

 
Ini pula pendedahan Pn Ifa (nama FB Ciput Bob, pelanggan Pn Iffah Anuar) mengenai kehebatan Alfalfa yg dikongsi di group ekslusif customer kami “Shaklee Golden Lounge”... 
 
Itu lah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimipikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini.
Nak tahu rahsianya.............ALFALFA LAH...... betul, ifa mkn mmg niat utk tambahkan susu ibu, sbnrnya ifa dpt tahu alfalfa ni juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lh sampai tergerak hati nak niat ke arah itu. tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa. x sangka.
selama 4 bulan pengambilan set 3M Platinum sejak dari dalam pantang lagi secara konsisten n disiplin, ini lah hasilnya.... pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yg menjadi faktor kebahagiaan rumah tangga kami. Benar, setiap usaha yg istiqamah pasti akan dapat hasilnya. dan sekarang, ALFALFA benar2 menjadi produk kepercayaan n semestinya ada dlm list kehidupan ifa. x sia2 melaburkan RM466 pada ketika itu (sblm bersalin, walaupun waktu itu mengalami masalah kewangan), kerana hasilnya sangat2 menakjubkan dan merasai perasaan yang x pernah dirasai ketika dipuji oleh hubby.
Bagi kaum ibu diluar sana, jika anda telah mangamalkan alfalfa secara istiqamah n berdisiplin, nantikan hasilnya....tidak perlu kita mencuba produk yg memberi kesan sampingan, cukup dgn hanya alfalfa dan tambahan supplement lain. Terima kasih Ya Allah kerana telah memakbulkan doa ifa selama ini.





Hah... betul kan?? Tak perlu Fai cerita panjang lebar. Sesiapa yang pernah cuba ESP dan Alfalfa PASTI akan tersenyum dan mengakui ianya memang betul. Bukan sahaja sebagai milk booster, tapi amat sesuai untk sesiapa yang mengalami masalah keputihan, senggugut, sembelit, angin dlm badan, elergic dan termasuklah masalah keintiman...  ^_^


PERINGATAN: Alfalfa TIDAK boleh diambil oleh pesakit SLE




Hubungi Fai di 019-7428120| nnurfairuz@gmail.com untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan Fai (",) 






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. (I'm Shaklee Independent Distributor)

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)