Sering demam, batuk atau selsema? Anda perlukan Nutriferon Shaklee...

8:00 AM 0 Comments A+ a-

Demam, selesema, batuk... Bakteria, kuman, penyakit berjangkit.... Semua ni bukan perkataan baru...  Oernah dengar tentang imuniti?? Erm, apa pula tugas sistem imuniti dalam badan kita?? Imuniti bekerja keras melawan musuh2 tu semua... Pepatah ada mengatakan "jangan menyerah sebelum berjuang" betul tak? Dan kalau nak menang dalam perjuangan @ peperangan pun semestinya bergantung dengan kekuatan tentera2 dan senjata2 yang berkualiti... Hihi... Betul tak... Sebab tu Fai kata hatta makan supplemen pun pasti once a while kene serang demam,selsema... Betul tak? (berapa banyak betul daaa)... Cuma kekerapan tu bergantung dengan sejauh mana kuatnya sistem imuniti kita. Sejauh mana kuatnya askar2 dlm bdn kita. Jadi apa kita nak kasi kat sistem imuniti kita ni.. Takkan biarkan begitu sahaja. Jom Fai perkenalkan Immune Booster ... atau lebih dikenali sebagai Nutriferon.... 

Bagi yang baru mengenali Shaklee, Nutriferon adalah ciptaan Dr Kojima dari Jepun....ia adalah immune booster. Sangat bagus diambil oleh mereka yang punya masalah antibodi yang lemah, senang sakit dan sakit yang lambat recover.

Shaklee dengan produk eksklusif , NutriFeron adalah campuran yang dipatenkan, terbukti secara klinikal ekstrak tumbuhan imun-pengukuhan. Boleh diiambil setiap hari, NutriFeron menguatkan tindak balas imun dengan meningkatkan interferon semulajadi badan .* Ini adalah mengapa Nutriferon tambahan sistem imun terbaik di pasaran!

Golongan saintifik dan perubatan telah mengenal pasti interferon sebagai unit penting untuk fungsi imun yang kuat dan sihat. Dr. Kojima, immunologist terkenal di seluruh dunia yang menemui interferon pada tahun 1954, selama 40 tahun mencari booster interferon semulajadi. Hasil kerja Dr. Kojima telah menemui campuran proprietari botani dalam NutriFeron, yang secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon dalam badan .*Formula NutriFeron dibuktikan oleh empat kajian klinikal manusia yang diterbitkan. Hanya Shaklee mempunyai hak pemasaran eksklusif di seluruh dunia formula dan hak ini dipatenkan untuk kegunaan tambahan diet manusia. 

Hanya dalam bentuk serbuk dan disimpan dalam bentuk sachet. Mudah dibawa ke mana-mana bila travel dan boleh disimpan di dalam handbag sahaja.


Siapakah yang perlu makan Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit dan lambat sembuh.
2. Ibu yang menyusukan anaknya.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang kerap travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tidak boleh telan pil. Nutriferon dalam bentuk serbuk.
8. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
9. Mereka yang ada masalah allergi.


credit






Boleh email kepada saya di nnurfairuz@gmail.com atau SMS Fai 019-7428120 untuk konsultasi percuma apabila membuat belian dari blog ini...

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)