Pastikan ianya ada bila anda memerlukannya... Bagi yang belum cuba... Harus cuba... Nutriferon harus ada di rumah kita...

10:13 AM 0 Comments A+ a-

Jika anda perasan, sekarang musim demam... Ramai betul yang demam dari kanak2 sampailah yang dewasa... Bila sebut demam, ia sinonim dgn panadol... dan Fai rasa ramai dah baca tentang artikel yang diforward tentang bahaya pandol untuk jangka masa panjang... Ni antara yang dipetik mengenai panadol di link Facebook
_____________________________________________________

“Suami saya bekerja sebagai Jurutera IT di sebuah hospital, di mana pihak hospital sedang menyiapkan pengkalan data untuk pesakitnya. Dia mengenali rapat doktor tersebut. Doktor memberitahu suami saya, apabila mengalami sakit kepala, mereka sendiri tidak sanggup mengambil Panadol atau Paracetamol. Sebaliknya, mereka akan mencari ubatan herba Cina atau mencari altenatif lain.  
Ini kerana Panadol adalah bertoksik kepada tubuh kita . Ia merosakkan organ hati. Menurut doktor tersebut, Panadol akan tinggal di dalam tubuh selama sekurang-kurangnya 5 tahun. Menurutnya lagi, pernah berlaku seorang pramugari menelan terlalu banyak Panadol semasa kedatangan haid kerana tugasnya perlu berdiri sepanjang masa penerbangan. Dia kini baru berumur 30-an tetapi sudah perlu menjalani rawatan buah pinggang (dialisis) setiap bulan. 
Panadol adalah sejenis “pain killer”, semakin banyak anda mengambilnya, semakin lama semakin kurang kesannya kepada anda. Bererti anda perlukan dos yang lebih lagi apabila ia kurang berkesan. 
Kita semua akan jatuh sakit apabila usia kita semakin meningkat. Untuk wanita, mereka akan melalui pengalaman melahirkan zuriat. Bayangkan mereka akan diberi dos yang kuat apabila terpaksa melalui proses beranak melalui pembedahan. Jika anda terlalu banyak mengambil Panadol atau Paracetamol sepanjang hidup anda, seperti mereka yang ada migrain, ia akan memberi kesan sifar terhadap kesakitan yang anda alami dan anda memerlukan ubat yang lebih kuat lagi untuk mengurangkan rasa sakit. 
Adakah anda sanggup diberi dadah yang kuat seperti morfin?? Hargailah kehidupan anda. Fikir sebelum mudah memasukkan ubat yang “biasa” ini ke dalam perut anda.
___________________________________________________________

Isu ini bukan baru. Rasanya semua tahu bahayanya panadol ni... Apa jua yg berlebihan, adalah memudaratkan. Itu sahaja. Jadi dlm isu panadol ni, jika sebiji sekali ambil, okeyla. Tapi jika kerap, dah mcm pain killer ponstant tu... Anda faham2 sendiri lah kesannya ye...

Memandangkan sekarang ni musim demam, ramai yg mengambil jalan mudah. Ambil pain killer, telan panadol untuk cepat baik. Betul tak? Sejam dua kebah la... Tapiii....... Untuk jangka masa panjang anda fikirkanlah kesannya terhadap badan anda. Mcm senior Fai selalu pesan, dalam hidup ni kita boleh buat pilihan. Jadi, Fai cadangkan anda untuk memilih Nutriferon... Anda bleh memilih untuk mulakan gaya hidup sihat dengan menjadikan Nutriferon sebagai painkiller favorite anda. Ia selamat, dan berkesan ^-^
NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi. Nutriferon ni umpama first aid kat rumah. Kena standby letak kat rumah or dlm handbag or bwk travel ke mana2. Bukan kena mkn hari2.. tapi ingat ya... Sistem imuniti perlu dibina dari awal... Jadi jika rasa mcm nak demam or sakit2, sila telan sepeket nutriferon ni... Jika tidak, anda hanya simpan satu dua peket di dlm beg anda.
 
Rata2 customer Fai apabila membuat pesanan produk Shaklee,pasti add on nutriferon... Bagaimana dengan anda? Masih berkira-kira?? Fai?? Fai memang paling tak suka dgn pain killer ni, especially panadol... If rasa nak demam, rasa tak sedap badan jer cepat-cepat telan nutriferon... Alhamdulillah kebah dan tak jadi nak demam. Hehe... ^__^
credit 



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Why dont u all grab this great offer...  Sebab bukan kene mkn hari2 pun.. Plus bulan ni ada PROMOSI BEST NUTRIFERON, BUY 6 FREE 1... :D




Nak order, feel free to contact Fai..


Fai (Nurfairuz)
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852741
HP: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)