Ketiadaan entri terbaru sehingga 2 November...

Buat semua pembaca yang rajin singgah di sini (ada ker pembaca setia??)... Hihi... Fai nak bagitahu bahawa beberapa hari ni blog ini tidak akan diupdate dengan entri terbaru... Kerana Puan Belog ingin berehat. Bunyi macam serius jer kan? Takde lah, saje nak rest beberapa hari. Nak refresh balik mana2 yang dah tepu. Hehe...  Bagi anda yang sentiasa nantikan promosi terbaru kami, insyaallah 3 Nov Fai akan update untuk anda ^-^

gambar sekadar hiasan ^-*



Anyway, sebarang pertanyaan/konsultasi mengenai vitamin masih tetap boleh dilakukan melalui 
SMS | Email di 019-7428120 atau nnurfairuz@gmail.com ^-^

You Might Also Like

1 comments