Anak kurang selera makan? Sembelit? Anda tidak suka telan pil... Meal Shake adalah jawapannya...

9:49 AM 0 Comments A+ a-

Salam ceria semua... Pagi ni Fai nak share tentang Meashake dan ESP...

Sebelum ni Pn Rose bagitahu pada Fai anak beliau selalu demam, kurang selera makan dan payah nak makan ubat.

Ni msg dari Pn Rose yang baru seminggu mencuba Mealshake untuk anak beliau...

“Salam Fai, akak rasa ok lah produk Shaklee tu. Anak akak buang air besar tiap2 hari. Selera makan pun bertambah, anak pun tak tolak bila suruh makan...”

Alhamdulillah... Fai tumpang hepi dengan perkembangan anak beliau... Jom kte tengok ape kandungan Mealshake yang boleh menyebabkan anak beliau bertambah selera makan...



Apa itu MealShake?

Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda
Setiap bancuhan MealShake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat.Naturally good nutrition n great taste. No artificial flavor,colors,sweeteners or preservatives added..
  • a wholesome instant breakfast
  • a delicious,inexpensive meal in hurry
  • a nutrition packed meal supplement
  • a detectable snack any time
  • an ideal meal for people watching their weight or controlling total fat cholestrol and sodium
Siapa yang perlukan MealShake? Basically, ia sesuai utk semua kanak2 terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese. Juga sesuai utk sesiapa sahaja (Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemullihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat)… Especially yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat. MealShake ni juga bagus utk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.

Ok lah, ni jer yg dapat Fai share untuk hari ni... Hehehe... 


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)