Salam Aidilfitri dari Fai & Hubby...

2:54 PM 0 Comments A+ a-



Hari ni keje mood dah ke laut. Haha... Ramai officemate yg dah cuti...

Tahun ni pengalaman 1st beraya sebagai isteri. Mesti best. Hehe... Insyaallah petang raya Fai balik kampung di Yong Peng. Tak sabarnye nak jumpe my lovely ibu and adik2. Nak bercerita panjang dgn mereka... Nak jumpe pak cik, mak cik, adik2 sepupu especially kamooo (Nau, Affan & Affnan)... Hehehe...

Di kesempatan ini, Fai & Hubby memohon ampun dan maaf atas salah silap sekiranya ade vitamin2 anda yang terkurang bilangannya, order yg lambat sampai, container yg mungkin dah rosak apabila sampai di tangan anda dan etc... Kami juga menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf kepada ibu ayah, mama abah, adik2 dan sesiapa jer yg sudi singgah di blog kecil ini. Sesungguhnya yg baik itu datangnya dari Allah & yg buruk tu datangnya daripada kelemahan kami berdua...

Jutaan terima kasih kami ucapkan kepada semua baik dari alam maya atau realiti yang memberi sokongan sejak blog ini dilahirkan pada April 2011.

Blog ini akan di update semula pada 04 Sept 2011. Tapi anda tetap boleh melakukan pesanan seperti biasa ya ;)

Akhir kata, Salam Aidilfitri dari Fai & Hubby (Ayie)...

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)