ESP memang best... Selepas seminggu consume ESP, Dewi mengakui EBM beliau tersangat kelihatan....

8:39 AM 2 Comments A+ a-



Tak ada apa lagi yg saya nk huraikan, cuma perasaan gembira melihat sahabat saya Dewi teruja dgn EBM beliau... Alhamdulillah, sesungguhnya yg baik tu dtgnya daripa Allah...

Gambar ni Dewi kongsikan di FB beliau. Jom kte baca ape kata Dewi, saya copy dri FB beliau...

yeaaa~MY "ebm" tersangat kelihatan ~pic atas: hindmilk vs. foremilk
pic bawah: layer lemak vs. hindmilk vs. foremilk


Jom kte tgk gambar dgn lebih jelas lagiii...



______________________________________

Sedikit Fakta tentang ESP

Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian

Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.

Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP (Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.


Ibu menyusu jer ke yg boleh minum ESP? Siapa lagi yang sesuai minum ESP?

Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

Lelaki : melindungi dari any disease (heart,cancer,etc)

Ibu mengandung : for a healthier pregnancy - well-grown fetus ; less late pregnancy discomfort.

Ibu yang menyusukan: menambah dan mengekalkan milk supply; increase berat badan baby healthily

Wanita: keanjalan kulit … (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

2 comments

Write comments
October 29, 2011 at 2:40 PM delete

uiiih, tetiba kuar kan..hehehe, btw esp dewi masih ada...minum sikit2 sayang....ni skg consume dagn HL milk...so selang2...nnt dewi update pict ebm baru ek...yg pasti foremilk (susu cair yg kebiru2an sudah ditewaskan oleh hindmilk) hehehhe...ok dear, nnt nak con esp sila bagi discount yer...hahahah

Reply
avatar
Ms Fai
AUTHOR
October 29, 2011 at 9:17 PM delete

hehe...actually post ni dh lama. pagi tadi tetibe teringat pasal n3 ni. hehehe ;)

orite dear, nnti jgn lupa udpate ya... fai memang dh bgi diskaun pun...hihi ^-*

Reply
avatar