Since I dah makan product Shaklee CINCH and LECITHIN for a month... I Lost... 3kg!!!

10:46 PM 0 Comments A+ a-

Maaf la yerk kalo anda semua bosan asyik baca testimoni jer sejak kebelakangan ni. Bukannye ape, Fai seronok nak share tentang kebaikan Shaklee kat semua...

Ni kata Nani, customer Kak Cery setelah sebulan mkn...Baca lah...

ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month...cube tekaa..dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng...I LOST....3 KG!!!Okla tu kan,,sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..Ok ape..bukannye I tak bersenam pun..hehe..

saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast.Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..saya mmg dinner awal..nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..so ..my father cam tula..nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..

antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate yang byk, baik minum cinch.lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak. setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni.

So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??nampak kurus la skang..hehe...so seronok bila ade orang cakap camtu..So, I decide to keep using this product until i reach my target weight,,tapi after dah smpai target pun still nak guna jugak..coz nak maintain la plak kan??

hehe..ok


Hmmm...Anda tak cemburu ker tengok si Nani ni boleh turunkan 3kg berat badan dalam masa sebulan?? Nani menggunakan penimbang digital...Patutla dia bleh kire brape gram lemak yg Lecitin ni bakar sbb penimbang beliau tu digital...Hehe..Lecitin bakar lemak?? Menarik kan? Yang best Lecithin ni selamat untuk ibu2 menyusu. Oh ya...Cinch Shake ni comes with 3 flavour..Coklat,Vanilla,Caffe Latte...Bolehla cuba yer...

15 paket cuma RM138 (price after 15% discount) dan 180 kapsul Lecithin hanya RM42 (price after 15% discount) Berminat? Boleh guna ID Fai 852741 di mana2 branch Shaklee atau contact untuk Fai bantu...

Selamat berdiet cara sihat yerrr.....

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)