Risau perut makin buncit??? Lecithin kan adaaa....

4:34 PM 2 Comments A+ a-

Hari cuti ni byk perkara yg nak disettlekan. Fai xde byk masa untuk mengadap lappy lame2... So, fai copy N3 ni dari blog Cik Pau... Jom kita baca...

semalam dapat email dari rakan lama. sebelum nih dah consume slimming trial pack.

""""""FYI...i lost 3 kgs dgn amik lecithin je selama 2 minggu...kehkehkeh..alhamdulillah...yg bestnya laki aku kata...badan aku nampak lain...aku pun tatau apa yg lainnya...tp bestlah sbb buncit perut aku berkurangan
(hilang tu belumlah lagi...)

so aku nak amik lecithin, b comp dan alfalfa. Nanti aku bg feedback kat ko bila aku full run..."

saya copy testimoni ni dari entry cikpau..dari link ini

Wahhh...Amacam?? Mesti yang kat luar sana teruja kan?? Bab2 lemak kat perut ni paling liat nak dipecahkan. Jadi dlm kes ni Lecithin ni salah satu fungsinya memecahkan lemak... Tapi bukan pecahkan lemak je tau. Byk lagi fungsinya; untuk perkembangan otak...rendahkan kolestrol..kesihatan jantung...rambut yg cantik...untuk kaum tua...Info lebih lanjut tentang Lecithin ada kat SiNi...


Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

2 comments

Write comments
iManAzRaf
AUTHOR
May 31, 2011 at 10:18 AM delete

wah2.. boleh kurus gitu.. hehe...
ptut la ko keding fai.. shaklee tuu.. =)

Reply
avatar
Fai Ayie
AUTHOR
May 31, 2011 at 12:54 PM delete

haha...bkn keding la tpi comel ;)
hanis,lecithin ni bkn untuk slim jer tau.byk lgi benefitnye...belum cuba belum tau. ahaks!! ;)

Reply
avatar