Muka makin berseri2 dgn Vit E...Alhamdulillah...

9:48 AM 0 Comments A+ a-

Ya Allah Ya Tuhanku...Aku bersyukur dgn apa yang Allah kurniakan padaku selama ini...I have plenty...

Hehehe...Pagi2 Isnin ni mood kena ceria,barulah sepanjang minggu ni rase seronok nk kerja...

Sorry la, kali ni N3 pasal Vit E lagiii sebab perasaan teruja dgn Vit E tu masih menggunung. Hihihi...Malam tdi masa tgh bersiap2 nk keluar, hubby ckp "syg makin cantik la sekarang..." Hehehe...Bangga la sekejap time tuu.. Kalo x, msti hubby akan tegur sbb muke Fai slalu berjerawat kt dahi...Alhamdulillah syukur Ya Allah...Terus rasa semangat nk consistent mkn Vit E niii...

Jom kte baca testimoni customer yg dh try Trial Pack Set D...Diambil dari sini...

"Kemudian, the next try plak, saya mencuba Set D Skin care set (consist of Vit-B,Vit-C,Vit-E ) Saya ade masalah kulit sensitif, ade bintik2 merah kat bahagian pipi and bekas2 jerawat..dah cuba mcm2 produk muka tapi tak berubah pun, sometimes it makes things worst..Mungkin sebab terlalu byk chemical in that product, not so sure though..

Mula2 pakai dalam 2 minggu, muka saya mengelupas (mungkin untuk proses pemulihan) dan tak lama dlm 3 minggu selepas tu, alhamdulillah nampak perubahan..skin jadi lebih lembut dan sedikit demi sedikit bintik merah dan bekas hitam2 parut jerawat makin hilang..Since that day, im more consistent in taking supplement...Ye la nak cantik punye pasal :p ...

Sangat2 merekomen this skin care set...im fully satisfied with the result..Dan saya juga sudah memperkenalkan produk ini juga kepada adik saya...N again, result sgt2 memberangsangkan. Parut2 itam di mukanye hilang dlm masa 2 minggu memakan set ini...

Anda boleh cuba Vit E ni sahaja dgn harga RM119 (120tabs) after 15% discount atau Trial Pack Set D utk kesan yg optimum, hnya RM80...FREE postage, FREE gift, FREE flyers...

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)