About Shaklee


Shaklee?? Ape tu? Barang ape?

Ini adalah antara soalan yg sering Fai dengar bila menceritakan tentang Shaklee kpd kawan2 dan family. Brand Shaklee ni dah lama sebenarnye. Dah lebih 50tahun kat pasaran dunia. Shaklee xde stokis, tapi cuma ada branch. Tu pun kat KL, Penang, Ipoh, JB, Kota Bharu & Kota Kinabalu. Tetapi anda masih boleh mendapatkan produk Shaklee dari distributor..Salah satunya,Fai laa. Hehehe...Kat bawah ni serba sedikit latar belakang Shaklee. Jom Baca...


FALSAFAH PRODUK SHAKLEE

Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada Shaklee kerana telah membuat sesuatu yang berbeza dari yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN.

Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.


Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Fai hanya berkongsi info kerana Sharing is Caring... Pilihan di tangan anda *-^

LAYARI laman WEB RASMI SHAKLEE...DISINI

You Might Also Like

0 comments