Kenapa Vitamin C Shaklee ini dikatakan bagus untuk kulit? Bukan itu sahaja, Vitamin C Shaklee ini juga dikatakan sangat bagus untuk merawat masalah kulit muka berjerawat

Kenapa Vitamin C Shaklee ini dikatakan bagus untuk kulit? Bukan itu sahaja, Vitamin C Shaklee ini juga dikatakan sangat bagus untuk merawat masalah kulit muka berjerawat

Meh Fai ceritakan secara ringkas..Vitamin C Shaklee

❤️ merangsang PEMBENTUKAN KOLAGEN, menyebabkan kulit menjadi tegang.
❤️ mencerahkan kulit.
❤️ melambatkan proses penuaan.
❤️ MENGHALANG PEMBENTUKAN PIGMEN yang menyebabkan masalah jeragat.



Antara kesan yang boleh dilihat selepas KONSISTEN dengan Vitamin C Shaklee:

🌼 kulit bertambah CERAH
🌼 kulit semakin BERSERI-SERI
🌼 parut jerawat semakin PUDAR
🌼 kecutkan JERAWAT dengan CEPAT
🌼 masalah kerap keluar jerawat dapat diatasi



Alhamdulillah majoriti semua customer Fai berpuas hati dengan kesan Vitamin C Shaklee ni. Semua bagi feedback positif, MASALAH JERAWAT yang menghantui mereka bertahun-tahun KEMBALI PULIH dengan Vitamin C Shaklee. Masalah jeragat beransur pudar dengan Vitamin C Shaklee. Kulit muka lebih cerah dengan Vitamin C Shaklee.






Kalau anda nakkan kulit muka yang CANTIK BERSERI tapi tiada budget besar, memadai hanya ambil Vitamin C Shaklee mengikut dose yang disarankan. InshaaAllah anda akan terus JATUH CINTA, tak pandang dah yang lain. Hehe..


Anda yang ada masalah jerawat ataupun masalah kulit kusam, jangan segan silu hubungi Fai ok. InshaaAllah Fai akan bantu anda untuk dapatkan kulit muka yang cantik berseri.






I'm more than willing to help,

Fai Nardir,
Pakar Bebas Jerawat
019-7428120





Patutlah Jihan Muse steady je masa mengacara Gegar Vaganza

Fai tak tahu pun sebenarnya ada Gegar Vaganza ni. Dah lama sangat tak tengok tv. Hehe.. Sabtu lepas secara tak sengaja tertengok. Baru Fai tahu rupanya Jihan Muse ni tengah pregnant. Fai pun ape lagi, pergilah stalker instagram si Jihan ni.. Hihihi...










Sejak dari dulu lagi, Fai memang suke tengok Jihan mengacara dalam Gegar Vaganza. Besttt tengok dia digandingkan dengan Nabil, kalau takde dua orang ni. memang takde seri lah gegar Vaganza tu. Hihi... Ni tengah pregnant pun si Jihan ni masih aktif lagi

Rupanya ambil Shaklee

Memang Fai tak terkejutlah kenapa dia aktif.

Fai masa pregnant, tengah sarat pun masih cod vitamin lagi.

Itulah effect luar biasa Set Hamil Shaklee ni

Rasa bersalah kalau Fai tak kongsikan benda ni pada anda semua





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Pakar Konsultasi Set Hamil Shaklee

Fai dah pun merasa bestttttnya pregnant dengan Shaklee dari anak pertama sehingga anak yang kedua ni. Selfish rasanya kalau Fai tak kongsikan benda baik ni dengan anda semua. InshaaAllah Fai akan bantu anda yang sedang hamil untuk mengatasi masalah-masalah yang biasa ibu hamil alami. 


Kepakaran Fai adalah dalam memberi konsultasi kepada ibu yang sedang hamil berkenaan:

1. Masalah HB rendah.
2. Masalah sembelit.
3. Masalah krem/kejang kaki.
4. Masalah darah tinggi ketika hamil.
5. Masalah kencing manis ketika hamil.
6. Ibu hamil yang kerap merasa letih dan lesu.


Jika anda atau rakan anda yang sedang hamil mempunyai masalah diatas, feel free to contact Fai.. I'm more than willing to help :-)


38 weeks pregnantkan Adam Muhammad


Fai sendiri dah pun consume set hamil dari pregnantkan Adam tahun 2012/13... Dan pregnant kali ini masih setia dengan Shaklee lagi.. Alhamdulillah diberikan kesihatan terbaik sepanjang pregnantkan Adam dan yang kedua ni. Tiada masalah krem, tiada masalah sembelit.. Walaupun sekarang ni dah 38 weeks, tapi Fai masih larat lagi cod vitamin tau. Hihihi... Masih boleh mengemas rumah, mop dan vacum, basuh kain, sidai kain, masak... Alhamdulillah syukur dengan kesihatan yang diberikan. 





 
Fai dah rasa best pregnant dengan Shaklee, Fai nak kongsikan pula dengan anda semua. 
Serius anda akan rasa bezaaa sangat pregnant dengan Shaklee...






KERANA SHAKLEE, SAYA TIDAK SERIK MENGANDUNG LAGI


MAGICNYA PREGNANT DENGAN SHAKLEE







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita - citaku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdullilah
Bersyukurlah pada Yang Maha Kuasa
Memberi oh...memberi Jalan Untukmu Semua

Semua orang mesti tahu kan lagu ni? Hihi.. Ni antara lagu favourite Fai.. suka sangattt lagu ni. Melodinya sedap, liriknya best... dan ia serba sedikit ada kaitan dengan Fai...






Dulu bekerja makan gaji, tapi sekarang FULLTIME HOUSEWIFE yang BERGAJI

Dulu infinite limit, tapi sekarang PST (Project Shaklee Team).. Dan ahli-ahlinya pun dah semakin bertambah 

Dulu macam tak percaya, tapi sekarang ianya dah pun jadi KENYATAAN 


Kena percaya, kerana Shaklee lah IMPIAN² Fai MENJADI KENYATAAN..
Alhamdulillah Syukur Ya Allah...



Business Shaklee ni untuk siapa sebenarnya? 
Business untuk suri rumah?
Business untuk penganggur?
Untuk yang nakkan side income?
Business untuk ibu bekerjaya?


Shaklee adalah business untuk anda yang :

👉 suka BANTU ORANG - bantu orang untuk perbaiki taraf kesihatan, bantu orang untuk tingkatkan ekonomi keluarga..bantu orang lebih sihat..

👉 sukakan KESERONOKAN (fun, enjoy) - Shaklee tawarkan peluang percutian bertaraf 5 bintang di dalam dan luar negara, ramai kawan - bergaul sesama sideline.. Ada monthly meeting yang diadakan setiap hujung bulan di branch Shaklee..

👉 sukakan REWARD, nakkan side INCOME - setiap tahun shaklee akan mengiktiraf para sid dalam Shaklee National Conference mengikut pencapaian masing², naik pentas terima award pencapaian keseluruhan, terima award Car Bonus... Shaklee juga tawarkan CASH BONUS, CAR BONUS dan banyak lagi bonus lain..dan juga cash dalam bentuk UNTUNG RUNCIT

👉 sangat mementingkan FAKTA - Shaklee mempunyai para saintisnya yang tersendiri dan satu²nya syarikat produk kesihatan yang mempunyai KAJIAN SAINTIFIK pada setiap produknya. Marketing plan Shaklee juga TERBUKTI berkesan dan mudah..


Tak tahu nak bermula?
Fai dulu pun bermula dengan ZERO..
Langsung tak tahu apa²..

Jangan risau, bimbingan secara offline dan online diberikan secara PERCUMA 😁

Yang penting, anda perlu ada hp yang mempunyai DATA INTERNET.. Hihi...
dan juga medium untuk berkongsi seperti
👉 facebook
👉 instagram
👉 blog

Kami Project Shaklee Team akan bantu anda..
I'm more than willing to help





Fai Nardir
Project Shaklee Team
Together We Succeed