Patutlah Jihan Muse steady je masa mengacara Gegar Vaganza

Fai tak tahu pun sebenarnya ada Gegar Vaganza ni. Dah lama sangat tak tengok tv. Hehe.. Sabtu lepas secara tak sengaja tertengok. Baru Fai tahu rupanya Jihan Muse ni tengah pregnant. Fai pun ape lagi, pergilah stalker instagram si Jihan ni.. Hihihi...










Sejak dari dulu lagi, Fai memang suke tengok Jihan mengacara dalam Gegar Vaganza. Besttt tengok dia digandingkan dengan Nabil, kalau takde dua orang ni. memang takde seri lah gegar Vaganza tu. Hihi... Ni tengah pregnant pun si Jihan ni masih aktif lagi

Rupanya ambil Shaklee

Memang Fai tak terkejutlah kenapa dia aktif.

Fai masa pregnant, tengah sarat pun masih cod vitamin lagi.

Itulah effect luar biasa Set Hamil Shaklee ni

Rasa bersalah kalau Fai tak kongsikan benda ni pada anda semua





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Pakar Konsultasi Set Hamil Shaklee

Fai dah pun merasa bestttttnya pregnant dengan Shaklee dari anak pertama sehingga anak yang kedua ni. Selfish rasanya kalau Fai tak kongsikan benda baik ni dengan anda semua. InshaaAllah Fai akan bantu anda yang sedang hamil untuk mengatasi masalah-masalah yang biasa ibu hamil alami. 


Kepakaran Fai adalah dalam memberi konsultasi kepada ibu yang sedang hamil berkenaan:

1. Masalah HB rendah.
2. Masalah sembelit.
3. Masalah krem/kejang kaki.
4. Masalah darah tinggi ketika hamil.
5. Masalah kencing manis ketika hamil.
6. Ibu hamil yang kerap merasa letih dan lesu.


Jika anda atau rakan anda yang sedang hamil mempunyai masalah diatas, feel free to contact Fai.. I'm more than willing to help :-)


38 weeks pregnantkan Adam Muhammad


Fai sendiri dah pun consume set hamil dari pregnantkan Adam tahun 2012/13... Dan pregnant kali ini masih setia dengan Shaklee lagi.. Alhamdulillah diberikan kesihatan terbaik sepanjang pregnantkan Adam dan yang kedua ni. Tiada masalah krem, tiada masalah sembelit.. Walaupun sekarang ni dah 38 weeks, tapi Fai masih larat lagi cod vitamin tau. Hihihi... Masih boleh mengemas rumah, mop dan vacum, basuh kain, sidai kain, masak... Alhamdulillah syukur dengan kesihatan yang diberikan. 





 
Fai dah rasa best pregnant dengan Shaklee, Fai nak kongsikan pula dengan anda semua. 
Serius anda akan rasa bezaaa sangat pregnant dengan Shaklee...






KERANA SHAKLEE, SAYA TIDAK SERIK MENGANDUNG LAGI


MAGICNYA PREGNANT DENGAN SHAKLEE







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita - citaku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdullilah
Bersyukurlah pada Yang Maha Kuasa
Memberi oh...memberi Jalan Untukmu Semua

Semua orang mesti tahu kan lagu ni? Hihi.. Ni antara lagu favourite Fai.. suka sangattt lagu ni. Melodinya sedap, liriknya best... dan ia serba sedikit ada kaitan dengan Fai...






Dulu bekerja makan gaji, tapi sekarang FULLTIME HOUSEWIFE yang BERGAJI

Dulu infinite limit, tapi sekarang PST (Project Shaklee Team).. Dan ahli-ahlinya pun dah semakin bertambah 

Dulu macam tak percaya, tapi sekarang ianya dah pun jadi KENYATAAN 


Kena percaya, kerana Shaklee lah IMPIAN² Fai MENJADI KENYATAAN..
Alhamdulillah Syukur Ya Allah...



Business Shaklee ni untuk siapa sebenarnya? 
Business untuk suri rumah?
Business untuk penganggur?
Untuk yang nakkan side income?
Business untuk ibu bekerjaya?


Shaklee adalah business untuk anda yang :

👉 suka BANTU ORANG - bantu orang untuk perbaiki taraf kesihatan, bantu orang untuk tingkatkan ekonomi keluarga..bantu orang lebih sihat..

👉 sukakan KESERONOKAN (fun, enjoy) - Shaklee tawarkan peluang percutian bertaraf 5 bintang di dalam dan luar negara, ramai kawan - bergaul sesama sideline.. Ada monthly meeting yang diadakan setiap hujung bulan di branch Shaklee..

👉 sukakan REWARD, nakkan side INCOME - setiap tahun shaklee akan mengiktiraf para sid dalam Shaklee National Conference mengikut pencapaian masing², naik pentas terima award pencapaian keseluruhan, terima award Car Bonus... Shaklee juga tawarkan CASH BONUS, CAR BONUS dan banyak lagi bonus lain..dan juga cash dalam bentuk UNTUNG RUNCIT

👉 sangat mementingkan FAKTA - Shaklee mempunyai para saintisnya yang tersendiri dan satu²nya syarikat produk kesihatan yang mempunyai KAJIAN SAINTIFIK pada setiap produknya. Marketing plan Shaklee juga TERBUKTI berkesan dan mudah..


Tak tahu nak bermula?
Fai dulu pun bermula dengan ZERO..
Langsung tak tahu apa²..

Jangan risau, bimbingan secara offline dan online diberikan secara PERCUMA 😁

Yang penting, anda perlu ada hp yang mempunyai DATA INTERNET.. Hihi...
dan juga medium untuk berkongsi seperti
👉 facebook
👉 instagram
👉 blog

Kami Project Shaklee Team akan bantu anda..
I'm more than willing to help





Fai Nardir
Project Shaklee Team
Together We Succeed

Aktiviti setiap bulan, RECHARGED dengan hadiri kelas

Inilah rutin Fai setiap satu hingga tiga bulan sekali.. Hadiri kelas untuk RECHARGED. Kelas kali ni dengan Master Norita, pada 16 September lepas. Rasanya ini KALI PERTAMA beliau buat kelas di Johor Bahru. Bertuah sangat sebab Fai dapat join kelas ni. Ini kelas BATCH PERTAMA yang beliau dan suami organize tentang kenali downlines dan bakal prospek melalui 4 JENIS WARNA.. 

Banyakkk sangat yang kami belajar dalam kelas ni. InshaaAllah akan dipraktikkan ilmu yang disampaikan. Malam ni nak share pula dalam secret group Project Shaklee Team. Lepas ni senang lah mereka nak tackle downlines dan customer, hehehe...

Si Adam tu pun sibuk tanya dia warna apa.. "Ibu, Adam warna kuning kan sebab Adam suka tolong orang.." Hihihi...


Kalau tak ada sesi bergambar, memang tak sah lah kan? Hehe...



Suke sangat sebab dia nampak swimming pool.. hehe..





Kelas diadakan di Ixora Ballroom, Silka Hotel, Johor Bahru




Posing dulu sebelum kelas start.. Teruk betul rasanya Fai senyum macam tu. Tapi Fai tetap nak upload juga gambar ni. Hahaha...




Tahniah kerana anda berdua berjaya hadirkan diri dalam kelas ini. Orang tertentu je tau yang "dipilih" ke kelas ni... Hihi.. Dari kiri, Supervisor PST, Halimahtus Saadiah, Master Norita, Fai dengan the Adams, Diyana.. 




Tak sah rasanya kalau tak bergambar berdua dengan Kak N.. Masuk kali ni, kelas kedua beliau yang Fai attend untuk tahun ini. Harapnya lepas ni Kak N boleh kerap buat kelas di JB... Sekejap sangat jumpa hari tu, rasa tak puas...



InshaaAllah akan dipraktikkan sebaiknya ilmu yang disampaikan untuk kembangkan lagi organisasi Project Shaklee Team hingga satu Malaysia. Lepas ni nak buka cawangan sebelah pantai timur dengan utara lah pula. Boleh jalan-jalan ke sana. Hehehe...